El xou d'humor "Yo sobreviví a EGB", de Jordi Merca, tindrà una segona sessió al teatre Conservatori de Manresa el dia 18 d'octubre, que s'afegeix a la inicialment prevista. Serà, a més, una funció amb horari especial, 'golfa', que començarà a les 11 de la nit, després de la funció de les 9 del vespre, que a hores d'ara ja té pràcticament totes les entrades exhaurides.

'Yo Sobreviví a la EGB' és un xou que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vam viure al 'cole'. Un espectacle creat per l'humorista Jordi Merca que ens farà tornar a ser aquell que va ser a través de l'humor, i en el qual no faltaran picades d'ull a la televisió i a la música de l'època.

Aquest és el xou d'humor perfecte per a tots aquells per tota una generació que va viure aquesta època. Un viatge en el temps d'una manera divertida, barrejant anècdotes, improvisacions i bona música en directe.

Les entrades per veure 'Yo sobreviví a EGB' tenen un preu de 15€ (12€ per majors de 65 anys, menors de 25 anys i Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat; o una hora abans de l'espectacle a les taquilles del teatre Conservatori.