"Hache", la sèrie rodada a Manresa i que es podrà veure a Netflix, ja té tràiler. La plataforma de streaming l'ha avançat aquest dimecres com a aperitiu de l'estrena, que tindrà lloc l'1 de novembre. I en les imatges, acompanyant els protagonistes, Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, també s'hi pot veure el Passeig, la Seu, l'antiga Pirelli i l'edifici del Casino de la capital del Bages.

Verónica Fernández (Cuéntame, El Príncepe, Velvet Col·lección) firma un thriller produït per Weekend Studio i en el qual també apareixen Pep Ambrós, Marc Martínez i Ingrid Rubio. Narrarà una història inspirada en fets reals i ambientada a la Barcelona dels anys 60. La protagonista és Helena (Adriana Ugarte), una prostituta que comença com un simple peó en mans de Malpica (Javier Rey), el cap d'una banda mafiosa que opera a la ciutat, i que, de mica en mica, anirà assumint el control del tràfic d'heroïna d'aquesta mateixa organització.

El rodatge d'"Hache" va portar a Manresa els pesos pesants de la sèrie (Rey i Ugarte), que van enregistrat diferents seqüències al mig del Passeig, a la cantonada del carrer Arquitecte Oms. De fet, la façana de l'edifici de la botiga Centregràfic es va transformar en l'entrada del local nocturn Club Albatros, un dels escenaris principals de la sèrie. També es va rodar en carrers del barri vell, a la Sèquia i a l'antiga Pirelli.

La sèrie es podrà veure a tot el món a partir de l'1 de novembre.