Per què fas màgia?

Em ve una mica de família. Els meus pares són actors, però jo he trobat que la màgia és un art molt complet. Em fa feliç veure la cara d'il·lusió de la gent quan faig un truc.

Et voldries dedicar professionalment a ser mag? Em faria molta il·lusió. Si puc, ho vull fer.

Més que el món artístic en general?

Jo prefereixo la màgia.

Com n'has après?

Faig màgia des dels 6 anys. Feia petits jocs i anava aprenent jo sol. Des de fa 2 anys vaig a l'escola de màgia del Mag Lari, i he millorat molt. El meu professor, Jordi Caps, és molt bo. Sobretot potencien la part artística dels jocs de màgia. Jo fins ara agafava música, un joc i ho feia de qualsevol manera. Sobretot en aquest número m'ho he planejat de fer-ho tot teatral. Amb l'ajuda del meu pare, Jordi del Rio, m'ha sortit molt bé.

Tens algun truc preferit?

No en tinc cap de preferit. Cada joc té el seu potencial.