La música i els familiars de nens amb síndrome de transtorn autista han fet un viatge conjunt per la música a l'escenari del Teatre Conservatori de Manresa. Aquest diumenge al matí, el grup de joves 1 de l'escola MTM ha pujat a l'escenari per oferir una creativa proposta del musical Rei Lleó, basada en la pel·lícula de Disney del mateix nom amb música d'Elton John.

Les cançons popularíssimes del musical van ser interpretades per un elenc jove que sortia per primera vegada a l'escenar. La proposta, com és norma a MTM, ha tingut una coreografia i una interpretació musical molt treballada. El director ha estat Jordi Gener. I destaca, especialment, el vestuari. La funció, a més a més, era una gala benèfica a favor de l'entitat Crtea.

El Rei Lleó es podrà veure properament a Sallent i a Castellbell i el Vilar.

La representació matinal ha tingut una gran acceptació entre el públic, que respondre els actors amb llargs aplaudiments al final de l'escenificació.

La col·laboració entre MTM i CRTEA tindrà una segona part a Navarcles, al teatre Agustí Soler i Mas, on el dia 24 de novembre es podrà veure el ballet Giselle, de Ballet Clàssic Manresa.