"Messi10" és la nova gran superproducció de Cirque du Soleil: un espectacle totalment innovador, adaptat a les exigències tecnològiques i visuals del nostre temps, i dirigit per a tots els públics. Tant als amants del circ com als aficionats a l'esport que busquin inspiració en l'esperit de superació.

Cirque du Soleil posa la seva mirada per primera vegada en una llegenda viva i activa del futbol com Leo Messi, i suposa també la primera incursió del líder mundial en entreteniment en l'apassionant món de l'esport.

Charles Joron, Productor Executiu, destaca: "És la primera vegada que Cirque du Soleil se submergeix en el món del futbol i també és la primera vegada que una de les nostres creacions s'estren a nivell mundial a Barcelona. Estem molt contents d'inaugurar aquesta producció a la ciutat que ha jugat un paper tan important en la carrera de Lionel Messi i on els fans apassionats sempre estan aquí per a animar-nos. Esperem que tots gaudeixin d'aquesta creació i trobin el 10 que porten dins".

Al llarg d'una vintena de números basats en els valors universals de l'esport representats per la figura d'aquesta icona mundial, l'espectacle explica la història d'un jove amb una ambició sense límits, capaç de superar tots els obstacles per a convertir-se en el millor número 10 del món.

Aquesta nova producció explora una sèrie de claus i habilitats que permeten aconseguir l'excel·lència en qualsevol disciplina de la vida: la visió, l'equilibri o la velocitat, entre altres. Així com la importància del suport dels fans i la família.

Mukhtar O.S. Mukhtar, escriptor i director de l'espectacle, explica: "Messi10 by Cirque du Soleil" és una exploració de les habilitats i la grandesa de la llegenda viva de l'esport mundial, Leo Messi. Aquest és un espectacle d'altíssim contingut acrobàtic inspirat en el futbol que se centra en la possibilitat que tots tenim un perfecte 10 dins de nosaltres."

Un format únic, amb la col·laboració de Leo Messi

Cirque du Soleil dissenya per a aquesta ocasió un escenari totalment nou amb un format exclusiu i innovador que busca anar més enllà del muntatge habitual de la carpa del circ clàssic: re imagina un estadi de futbol amb dues enormes pantalles dobles LED (de 2,5m d'altura i 11m de llarg).

L'espectacle, el desenvolupament creatiu del qual ha portat dos anys, compta amb animació audiovisual i vídeos de moments mítics del futbolista en el camp, així com la col·laboració de Leo Messi, qui ha rodat imatges exclusives per a l'espectacle. També, a petició del mateix Messi, el xou presenta noves disciplines acrobàtiques mai abans vistes pel públic habitual de Cirque du Soleil.