La vaga del 18 d'octubre, convocada per sindicats independentistes, ha comportat la cancel·lació de diferents espectacles i activitats culturals. En aquest article, que anem actualitzant, recollim les funcions, inauguracions i esdeveniments afectats:

"Yo sobreviví a EGB". El Teatre Kursaal s'adhereix a la vaga i suspèn les dues funcions de divendres de. L'espectacle de Jordi Merca, previst al Conservatori, es trasllada al divendres 25 d'octubre.

Tocats de Lletra Suspès l'espectacle inaugural del cicle Tocats de Lletra. El muntatge previst pel divendres s'ajorna per la vaga i es programarà més endavant.

Exposició d'Oriol Segon. S'ajorna l'acte d'inauguració de l'exposició del fotògraf manresà Oriol Segon que porta per títol «Mares adolescents». En espera d'una nova data, la mostra queda oberta a partir d'avui, dimecres, i es pot visitar de forma gratuïta fins al 3 de novembre a l'Espai Plana de l'Om de Manresa.

"Rastres_Argelers". El Teatre de l'Aurora se suma a la vaga general del 18 d'octubre i suspèn la funció de Rastres_Argelers programada per divendres. Es mantenen les funcions de dissabte 19 a les 21 h i diumenge 20 a les 19 h.

Conferència del curs de cultura medieval. Amics de l'Art Romànic del Bages ajornen la conferència del curs de cultura medieval de divendres. L'entitat rebutja la sentència del Tribunal Suprem i s'adhereix a la vaga general