El Teatre Casal Cultural acollirà divendres (20 h) la projecció del curt Nunca te dejé sola, de la jove directora santfruitosenca Mireia Noguera, que el setembre aconseguia amb aquest nou treball el Premi Visual Art 2019, que atorga l'Ajuntament de Lleida, i que va competir en la Secció Oficial de Curts Fantàstics del darrer festival de Sitges.

Amb escenes gravades al municipi, la cinta, protagonitzada per Nora Navas i Clara Pons, transita entre el suspens i el drama a través de la història d'una adolescent que sempre ha sentit un estrany rebuig cap a la seva mare. L'acte de divendres tindrà un col·loqui amb part de l'equip del film. El consistori bagenc va contribuir amb una subvenció de 5.000 euros a la productora del curt, Mammut Films, liderada per Jana Llopart.

Nunca te dejé sola és el segon curtmetratge de Noguera, que ja va guanyar el Premi al Millor Curtmetratge al Festival de Terror de Molins de Rei amb Centrifugado, que també va ser seleccionat en els festivals Cinelebú (Xile) i Brussels Short Film Festival (Bèlgica).