El cicle Tocats de lletra manté tota la programació prevista per al darrer cap de setmana a excepció de l'espectacle Frivolitats, ubicat el dissabte 26 d'octubre a les 21 h, a la Sala Els Carlins de Manresa, segons ha confirmat l'organització a aquest diari. El motiu és la coincidència amb la gran manifestació de resposta a la sentència dels presos politics prevista pel mateix dissabte a la tarda a Barcelona.

La nova data prevista és el dia 9 de novembre, també a les 21 h i a Els Carlins. L'entrada és amb el sistema de taquilla inversa.

Frivolitats és un cabaret de textos de Joan Brossa, Josep Palau i Fabre, Narcís Comadira, Joan Margarit, David Jou, Celdoni Fonoll i Francesc Castells, entre d'altres autors. Dirigit per Fina Tàpias, amb l'ajudantia d'Àngels Torrens, el muntatge es desplegarà com una peça de music-hall amb números recitats, cantats i ballats.Els intèrprets són els actors i les actrius del Grup del Casal Familiar Recreatiu.

Jordi Estrada, coordinador de la selecció de textos, explica que "volem que sigui una cosa radicalment diferent a la que hem dut a terme en els darrers anys".