29 de octubre de 2019
29.10.2019
Regió7

Diàlegs pel Futur debat si la societat està cada cop més enganyada i té menys ganes de pensar

La jornada que organitzen FUB, Regió7, UOC i Ajuntament s'ha celebrat aquest dimecres a la sala la Plana de Manresa

28.10.2019 | 23:18
La jornada té lloc a l'auditori de la Plana de l'Om

La manca de qualitat del discurs polític, la banalitat de la cultura de masses, la falta de bagatge cultural dels estudiants o l'explosió de les notícies inventades són alguns dels temes de reflexió de la nova jornada Diàlegs pel Futur, que s'ha celebrat aquest dimecres a l'auditori la Plana de Manresa sota el títol «Cap a una societat amb mandra de pensar?». L'acte és iniciativa de FUB, Regió7 i UOC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa.

Enguany la jornada tenia un nou format, amb menys ponents que han disposat de més temps per aprofundir més en els seus punts de vista. 

El primer dels ponents d'aquesta edició ha estat Salvador Cardús, que ha fet una exposició titulada «Escepticisme i credulitat. Per què ens deixem enredar tan fàcilment?». 

Ana Sofía Cardenal, la segona ponent, és politòloga i professora a la UOC. La seva intervenció s'ha titulat «Esclaus de la desinformació?». I ha tancat les ponències Montserrat Pedreira amb «L'escola apodera o s'apodera dels futurs ciutadans?». Pedreira és mestra, llicenciada en Psicologia i doctora en Educació

El programa ha estat introduït per Jordi Conca, director dels Estudis d'Empresa del campus Manresa de la UVic-UCC, i l'ha acomiadat l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. N'ha estat el moderador el director de Regió7, Marc Marcè.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.