Els manresans Bob & el Lladre presentaran aquest divendres, 1 de novembre a les 21 h, al Kursaal "Tots Sants", el nou treball discogràfic de la banda amb noves adaptacions de cançons d'artistes com Leonard Cohen, Wilco i Arctic Monkeys, entre d'altres. El concert, que serà a la Sala Petita del Kursaal, ja ha exhaurit totes les entrades.

Aquest disc arriba després de sis anys de la publicació del seu últim treball ("El banquet", 2013) i un parell d'anys després que la banda decidís aturar la seva activitat. A "Tots Sants", el grup ha experimentat amb noves sonoritats més elèctriques i pop, aprofitant que ells mateixos l'han produït i enregistrat.

En aquesta data tan assenyalada, la formació manresana, integrada per Carles Ladrón de Guevara, Xevi Collado, Pere Tió i Pau Lafoz, presenta el treball amb la voluntat de santificació d'algunes de les figures més rellevants de la música popular de les últimes dècades.

Les entrades pel concert de Bob & El Lladre tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat