Els espais amagats del teatre Conservatori van mostrar la seva cara més fosca i tètrica, embolcallats per l'aura de Halloween. Terror Show és un muntatge que busca, sobretot, jugar amb l'espai i la història del l'equipament (un antic convent de frares on encara hi ha molts cossos enterrats) que encaixa a la perfecció en el relat de Tots Sants. Fotografies en blanc i negre penjades a l'entrada mostraven èpoques passades del Conservatori, mentre a l'aire flotava una sensació fantasmagòrica, amb els espais foscos i figures esperant sobre les escales. Així doncs, dijous el teatre de Sant Domènec va obrir-se sense funcions, sense llums i amb una consigna: prohibit tornar enrere.

El recorregut, que començava a les escales de l'entrada del teatre, tenia molts paral·lelismes amb el del Microteatre- Cop d'Ull, celebrat al mes de setembre al Conservatori. Els camerinos, que en aquella ocasió no es van incloure al recorregut, van prendre un paper essencial en el transcurs del trajecte. Els personatges (fins a una dotzena d'actors i actrius) no tenien aparent connexió els uns amb els altres, però el que sí que quedava clar és que la majoria intentaven evocar fantasmes amagats al teatre Conservatori, aprofitant el passat d'aquest com a convent i la seva trajectòria (140 anys) com a teatre. Passat i present mesclats de forma tètrica.

El grup, de 10 persones, avançava lentament pels passadissos laterals de l'amfiteatre. L'absència de llum feia difícil caminar de forma gràcil. La por és menys por quan saps que vas a passar-ne i el muntatge va ser més una mena de parc temàtic amb proves d'escape room, que no un passatge de ter-ror a l'ús.

Si el públic esperava ensurts constants, no els va trobar. Però si buscava una experiència per redescobrir espais amb història i una sèrie de personatges esbojar-rats i terrorífics, Terror Show era el lloc indicat.

Avui s'acaben les funcions. El circuit es farà entre les 8 i les 11 de la nit, amb funcions que començaran cada mitja hora.