La ciutat de Manresa sembla agradar als productors de Netflix. Després de gravar-hi la sèrie Hache, estrenada mundialment la setmana passada, els carrers del centre històric de la capital bagenca tornaran a acollir una filmació de la coneguda plataforma d'streaming. Aquest cop serà una pel·lícula, titulada XTREMO, de la que de moment no hi ha masses detalls.

La gravació de XTREMO tindrà lloc el proper dijous 7 de novembre de 18.00h a 01.00h de la matinada. La pel·lícula està realitzada per la productora Showrunner Entertainment Film SL.

Degut a la gravació, es produiran diverses afectacions a la mobilitat a alguns carrers del centre històric de Manresa:

  • Carrer Vallfonollosa - Baixada de la Seu - carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de pl. Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.
  • Carrer Pedregar - escales de pl. St. Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Pedregar en direcció a plaça del Carme.
  • Plaça Llisach - carrer Piques: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Piques des de plana de l’Om i des de Plaça d’en Creus. Es retiraran provisionalment els contenidors de l’àrea de recollida de residus de pl. Llisach i del carrer de les Piques.
  • Plaça Gispert - carrer Talamanca: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de plaça Gispert des de carrer Barreres (mantenint circulació en direcció carrers Santa Maria i Sant Francesc) i de carrer Vilanova des de Plana de l’Om.

Aquestes afectacions a la mobilitat es realitzaran de manera consecutiva. Per tant, un cop finalitzats els treballs en un punt l’equip de rodatge es dirigirà al següent.