Nou rodatge a Manresa. En aquest cas d'una pel·lícula d'acció, Xtremo, que dirigeix el català Daniel Benmayor (Barcelona, 1973), autor de Bruc (2010). El film, amb Óscar Casas i Óscar Jaenada, segons ha pogut saber Regió7, el produeix Showrunner Entertainment Film SL per a la plataforma Netflix.

El primer dels dos dies de rodatge a la capital del Bages serà aquest dijous, de les 6 de la tarda a la 1 de la matinada provocarà afectacions de trànsit en diversos carrers del Centre Històric. Seran aquests:

  • Carrer Vallfonollosa - Baixada de la Seu - carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de pl. Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.
  • Carrer Pedregar - escales de pl. St. Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Pedregar en direcció a plaça del Carme.
  • Plaça Llisach - carrer Piques: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Piques des de plana de l'Om i des de Plaça d'en Creus. Es retiraran provisionalment els contenidors de l'àrea de recollida de residus de pl. Llisach i del carrer de les Piques.
  • Plaça Gispert - carrer Talamanca: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de plaça Gispert des de carrer Barreres (mantenint circulació en direcció carrers Santa Maria i Sant Francesc) i de carrer Vilanova des de Plana de l'Om.

Aquestes afectacions es realitzaran de manera consecutiva. Per tant, un cop finalitzats els treballs en un punt l'equip de rodatge es dirigirà al següent.