Els Pastorets dels Carlins han engegat un càsting per trobar un o més nens que facin de Jesús en les funcions del proper Nadal. Les proves tindran lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre al teatre dels Carlins i les famílies hi poden presentar nacions d'entre quatre i vuit mesos.

Concretament, el petit participarà en la darrera escena d'Els Pastorets, una adaptació del text de Josep Maria Folch i Torres que aquest 2019 estarà dirigida per l'actor Pere Font.

La voluntat dels organitzadors és comptar amb més d'un nen Jesús, ja que el muntatge es durà a terme sis dies diferents. "Som conscients que són dates complicades pels compromisos familiars que puguin haver-hi", reconeixen des dels Carlins. En aquest sentit, la intenció és que els infants escollits només participin en dos passis.

Els horaris de càsting seran els següents:

  • Dissabte, 30 de novembre: d'11:00 a 12:30 del matí i de 17:30 a 19:00 de la tarda.
  • Diumenge, 1 de desembre: d'11:00 a 12:30 del matí.

La inscripció al càstig es pot formalitzar a través d'aquest enllaç Tothom que participi a la convocatòria, a més, rebrà invitacions per alguna de les funcions dels Pastorets dels Carlins i s'endurà a casa una fotografia de record amb els actors que encarnaran els papers de Sant Josep i Verge Maria.