? Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central. Dotat amb 1.500 euros per la família Esteve. Convocat pel Centre d'Estudis del Bages i Òmnium Bages-Moianès.

? Premi Bages de Narrativa jove. Adreçat a joves escriptors entre 16 i 20 anys. Dotat amb 500 euros i la publicació al diari Regió7, el primer premi, i amb 200 euros, el treball finalista. Convocat i dotat per Òmnium Bages-Moianès, amb la col·laboració de Regió7.

? Premi El Galliner de textos teatrals. A una obra de teatre inèdita no publicada ni representada públicament. Convocat per l'Associació Cultural El Galliner, el premi consistirà en la posada en escena/dramatització de l'obra.

? Premi Empremta. Reconeixement a una iniciativa de país personal o col·lectiva. Convocat per Òmnium Bages-Moianès.

? Premis La Crica de Circ

Tres premis: Invisibles del Circ, Visibles del Circ i Talent i Ressò del Circ.

? Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre la Manresa ignasiana. Convocat per l'Ajuntament i dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos).

? Premi a la Projecció artística - Ceràmica. Convocat pel Cercle Artístic de Manresa per distingir un o una ceramista de la Catalunya Central, de qui es valorarà l'obra i la projecció al llarg del temps amb una exposició l'any següent a l'Espai 7, de Manresa, i, si ho desitja, altres exposicions a l'Espai d'Art del Cercle i a l'Espai Òmnium.

? Premi Regió7 de Comunicació. A iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social de l'àmbit del diari. Convocat per Regió7 i dotat amb 300 euros i una subscripció electrònica a Regió7, valorada en 400 euros.

? Premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves. Convocat i dotat pel Centre d'Estudis del Bages amb 300 euros per als autors i una subscripció per dos anys a Dovella per al professor tutor.