La pel·lícula per a Netflix «Xtremo», que es començarà a rodar a Manresa aquest dijous, continuarà gravant a la capital del Bages aquest divendres de les 17 a les 04h del dissabte. El rodatge, realitzat per la Productora Showrunner Entertainment Film SL, provocarà afectacions a la mobilitat a diversis vials del Centre Històric de la ciutat:

  • Carrer Vallfonollosa - Baixada de la Seu - carrer del Bisbe: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia des de pl. Sant Ignasi, i la Baixada del Pòpul des de Plaça Major.
  • Plaça Major - Passatge Sant Ignasi Malalt: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles per la Plaça Major des de carrer Sobrerroca - Pstge. Amics.
  • Carrer de les Piques - carrer Na Bastardes: es tallarà puntualment el trànsit de vehicles de carrer de les Piques i de carrer Na Bastardes des de plaça d'en Creus i des de Plana de l'Om

Aquestes afectacions es realitzaran de manera consecutiva, de manera que un cop finalitzats els treballs en un punt l'equip de rodatge es dirigirà al següent.