La cua ahir, ja abans de la 1 de la matinada de diumenge, per entrar a la nova sala de festes de Manresa, SevenSeven, era un prova de l'expectació que havia generat la seva obertura.

Dissabte a la nit tot el personal ja estava a punt per obrir portes a la mitjanit. La sala és a les antigues instal·lacions de Silenci, al carrer de Caietà Mensa, 4, del polígon dels Trullols. Amb una imatge totalment renovada, l'estètica de la sala juga amb els set pecats capitals. Entre els assistents a l'estrena de la sala manresana, diumenge a la matinada, hi havia persones de totes les edats, tot i que majoritàriament eren joves.

El públic va poder gaudir de la música dance més moderna. A la planta baixa hi ha dues sales, i espais reservats amb sofàs, i a la part superior un terrat perquè la gent hi pugui prendre un copa còmodament. SevenSeven obrirà els dissabtes (de 12 de la nit a 6 de la matinada) i les vigílies de festius, però el desembre també es preveu que obri els divendres. L'entrada costa entre 10 i 15 euros.