El cicle Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig ha suspès la segona xerrada prevista per a avui (21 h) a causa dels talls de carreteres de Tsunami Democràtic que s'han estès pel país i que han impedit que arribessin les convidades a població berguedana. Les jornades tracten enguany el paper de la dona als mitjans de comunicació en una edició 100% femenina que tindrà la participació de periodistes destacades del panorama nacional així com comunicadores que tenen un pes mediàtic important en l'actualitat.

Avui havien de compartir taula Neus Bonet, periodista de Catalunya Ràdio i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Marta Corcoy, periodista i presidenta de l'Associació de Dones Periodistes; i Laura Martínez, presidenta de l'Institut Català de les Dones, amb la intenció, com explicava el director de Ràdio Puig-reig i moderador del Fòrum 10, Josep Genescà, «que les ponents puguin retratar de manera fidedigna el paper de la dona en els mitjans de comunicació».

El Fòrum 10 va néixer per acostar el món de la comunicació al públic en general i tractar temes relacionats amb els mitjans fora del seu àmbit habitual i, a més, lluny de la capital catalana. Enguany, el debat sobre el paper de la dona al sector dels mitjans està servit. Totes les xerrades (falten les del dia 15 i 29 de novembre) es faran a les 9 del vespre a la sala d'actes Doctor Llaverias de Puig-reig i les moderarà Josep Genescà. La propera serà un debat entre sor Lucía Caram, comunicadora i activista social, i l'atleta i comunicadora Núria Picas, que parlaran sobre "Els mitjans de comunicació per assolir reptes", aquest divendres.