Després de l'estrena a 190 països el passat 1 de novembre, la sèrie "Hache" prepara una segona temporada, tal i com va avançar aquest diari el 15 de novembre i la plataforma Netflix va confirmar fa uns dies amb un sorprenent video a les xarxes. Manresa repetirà com un dels escenaris principals de la continuació d'aquest thriller ambientat en la Barcelona dels anys 60 i en el tràfic d'heroïna. L'equip de la productora Weekend Studio tornarà a la capital del Bages aquest dissabte per organitzar un càsting -com ja va fer ara fa un any- per trobar figurants entre 16 i 70 anys. La prova, amb el suport de la Manresa Film Comission, se celebrarà el Centre Cultural el Casino, de 10 del matí al 6 de la tarda.

El càsting és obert a homes i a dones i cal portar còpia del DNI, número d'afiliació a la Seguretat Social i número del compte bancari. Les persones que superin les proves participaran al rodatge de manera remunerada. En aquesta ocasió, es valorarà especialment que els participants tinguin experiència teatral, ja sigui amateur o professional i que sàpiguen ballar i tocar instruments. Així mateix, la convocatòria es fa extensible a membres que formin part de colles de diables i/o del correfoc.

"Hache (Cuéntame, El comisario, El Príncipe, Velvet Colección) i inspirada en fets reals protagonitzada, en la primera part, per Javier Rey (Malpica), Eduardo Noriega (Inspector Vinuesa) i Adriana Ugarte, en el paper d'Helena Olalla, Hache, que dona nom al títol. En aquesta continuació, Hache continuarà la història de la protagonista i seguirà el seu recorregut com hereva al capdavant de l'organització de tràfic d'heroïna en la Barcelona dels 60 que liderava Malpica.

Aquest nou rodatge és previst que consti de 6 capítols d'una durada aproximada de 50 minuts cadascun i que s'estreni de manera global el 2020.