Per tercera vegada, Manresa acull una projecció de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalu-nya, un certamen que difon pel·lícules que tracten sobre la diversitat religiosa, espiritual i cultural de la societat. L'auditori de la Plana de l'Om rebrà la projecció de la pel·lícula Lazzaro Felice, el proper dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, amb un preu d'entrada de 3 euros. Una acció que s'emmarca en el projecte Manresa 2022, amb el suport de CineClub Manresa, inclosa en la seva programació. Hi haurà presentació del film i col·loqui.

Lazzaro Felice és una pel·lícula italiana de l'any 2018, que signa la italiana Alice Rohrwacher, un film que reuneix crítica social i realisme màgic i que va ser l'absoluta favorita de la crítica en la darrera edició de Canes, tot i que, finalment, només es va endur el premi al millor guió, compartit amb Tres Caras, de Jafar Panahi. En el repartiment, l'actor vilanoví Sergi López. Lazzaro és un jove camperol de bondat excepcional que viu en un llogaret allunyat del món i controlat per la marquesa Alfonsina de Lluna. Un estiu es fa amic de Tancredi, el fill de la noble.

A la 16a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya s'han programat un total de 76 projeccions en 40 sales repartides en 17 ciutats de Catalunya (i l'abadia de Montserrat), així com diverses projeccions a les presons catalanes. El cartell consta de 24 pel·lícules que tracten sobre la diversitat religiosa, espiritual i cultural.