Cap a una trentena de professors de secundària de diversos instituts de Manresa i del Bages són ambaixadors culturals del teatre Kursaal de Manresa i, d'aquesta manera, recomanen als seus alumnes els espectacles que encaixen en el currículum escolar, com "Troia", de la companyia Cor de Teatre que es podrà veure aquest divendres (21 h) i que, en una fusió escènica i musical expressiva i molt plàstica, explica "La Ilíada" i "L'Odissea".

En aquest cas, els ambaixadors han proposat l'obra pel que fa a la seva relació amb la història, la literatura i també les arts plàstiques. Així, amb la intermediació dels professors, hi ha estudiants que van a veure l'obra en grup o bé a títol individual. En tots els casos, es poden beneficiar de l'entrada a 6 euros.

D'altra banda, David Costa, guionista i director musical de Troia, va fer ahir xerrades sobre l'espectacle tant als alumnes del cicle formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral que acull el mateix Kursaal com als alumnes del batxillerat d'Arts Plàstiques i Escèniques que s'imparteix a l'institut Lluís de Peguera.