L'Escolania de Montserrat cantarà el divendres dia 20 de desembre al Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat en un concert de Nadal per al qual ja es poden comprar les entrades de forma anticipada. L'actuació tindrà lloc a partir de les 20.45 h i els tiquets s'han d'adquirir a la pàgina www.lapassio.cat i a la Secretaria de La Passió (93 778 10 09) al preu de 18 euros.

Amb un repertori de cançons de Nadal, l'emblemàtica formació montserratina tornarà a actuar en un escenari que no ha trepitjat des de fa gairebé dues dècades. Des del Teatre de La Passió han manifestat la seva il·lusió per la celebració d'un concert tan especial en les dates nadalenques.

Els orígens de l'Escolania es remunten al segle XIII i, avui en dia, és un grup format per més de mig centenar de nois de 9 a 13 anys. El conjunt es va internacionalitzar durant el llarg mandat del pare Ireneu Segarra a la direcció i ha actuat arreu del món, ha fet concerts als Estats Units, a la Xina i a diversos països europeus, entre els quals Rússia, Hongria, Polònia, Alemanya, Itàlia i França.