L'equip de la productora Weekend Studio tornarà avui a Manresa per dur a terme un càsting per a la sèrie Hache de Netflix, que engega els preparatius per a la seva segona temporada. La prova, amb la col·laboració de la Manresa Film Comission, es farà al Centre Cultural el Casino, de 10 del matí a 6 de la tarda.

El càsting és obert a homes i a dones d'entre 16 i 70 anys, i per assistir-hi cal dur còpia del DNI, número d'afiliació a la Seguretat Social i número del compte bancari. Les persones que superin les proves participaran en el rodatge de manera remunerada. En aquesta ocasió, es valorarà especialment que els participants tinguin experiència teatral, ja sigui amateur o professional, i que sàpiguen ballar i tocar instruments. Així mateix, la convocatòria es fa extensible a membres que formin part de colles de diables i/o del correfoc.

Hache és una sèrie original escrita per Verónica Fernández i protagonitzada, en la primera part, per Javier Rey (Malpica), Eduardo Noriega (inspector Vinuesa) i Adriana Ugarte, en el paper d'Helena Olalla, Hache, que dona nom al títol. Els vuit primers capítols de la sèrie, que van tenir en Manresa un dels escenaris principals, es van estrenar a Netflix ara fa un mes. Ara, Hache continuarà la història de la protagonista, hereva de l'organització de tràfic d'heroïna en la Barcelona dels 60 que liderava Malpica. L'estrena, amb la previsió de sis nous capítols, s'espera per al 2020.