El Teatre Conservatori acollirà aquest dijous, a les 20 h, el concert de WOM'S Collective, una proposta liderada per Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) i a la qual s'uneixen la santpedorenca Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu). Un projecte que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual.

Després d'haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arranjant cançons d'altres artistes, ara decideixen donar veu també a les seves pròpies composicions. En el concert de demà presentaran el seu primer disc, amb el mateix nom del grup "WOM's Collective".

Juntes aconsegueixen un so personal i característic en què l'element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea quan s'entrellacen amb els diferents instruments.

Les entrades pel concert de WOM'S Collective tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat