L'equip de rodatge d' Hache, la sèrie de Netflix que ja va filmar gran part de la primera temporada a Manresa l'any passat, torna demà, dimarts, a la capital del Bages per engegar la filmació dels nous capítols. El rodatge, que realitza la productora Weekend Estudio, provocarà afectacions de trànsit al Centre Històric:

? De les 10 del matí a les 7 de la tarda es tallarà al trànsit de vehicles i es prohibirà l'estacionament (zona verda i reserva alberg) del carrer Puigmercadal i plaça Milcentenari. El rodatge es realitzarà a l'interior i exterior de l'església del Carme.

?De les 6 de la tarda a les 10 de la nit es realitzaran talls de trànsit puntuals al carrer Santa Llúcia des de la plaça Sant Ignasi. El rodatge es realitzarà al carrer Arcs de Santa Llúcia amb afectacions puntuals al carrer Santa Llúcia, tram entre Baixada dels Drets i plaça Immaculada.

Hache està creada per Verònica Fernández i dirigida per Jorge Tor-regrossa i Fernando Trullols. A la segona part continuen Adriana Ugarte i Eduardo Noriega.