El tercer disc de la santpedorenca Anaïs Vila sortirà el proper divendres dia 24 de gener. Contradiccions (Temps Record, 2020) posa èmfasi en l'evolució experimentada per l'artista i presenta «un so renovat, un nou univers estilístic i dosis de crítica social», tal com van avançar ahir els responsables de la discogràfica.

Vila abandona el so acústic i penetra en un nou territori sonor marcat per les guitarres elèctriques i els sintetitzadors. Pel que fa a les lletres, la cantant bagenca toca qüestions com la gestió de les emocions, la crítica al materialisme i l'egoisme quotidià.

El disc està format per 10 temes amb música i lletra de Vila i Realitat paral·lela, l'adaptació d'un poema d'Anna Gual. Produït pels músics Andreu Moreno i Pep Soler, que també firmen la gravació dels sintetitzadors i Moreno de les bateries, compta amb les guitarres elèctriques de Jordi Bastida.

L'àlbum es va gravar i mesclar a Medusa Estudio Barcelona el dar-rer estiu, a càrrec de Juanjo Alba i Roger Rodés, mentre que la masterització va ser de Víctor Garcia a Ultramarinos Mastering. Contradiccions va ser realitat amb una campanya de micromecenatge.