Per motius tècnics de la producció, l'espectacle "La neta del Sr. Linh", protagonitzat per Lluís Homar i programat el dissabte 8 de febrer a les 20.30 h al teatre Conservatori de Manresa, canvia de data i ubicació. La funció es trasllada al divendres següent, 14 de febrer, a la Sala Gran del Kursaal i a la mateixa hora, les 20.30 h.

El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb les persones que havien comprat entrades, a les quals se'ls enviaran les noves entrades. En el cas de les persones que no tinguin disponibilitat per assistir a la funció del divendres 14 de febrer, se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a partir del dimarts, 28 de febrer. A les persones que les van comprar per internet se'ls retornarà directament els diners a través de la targeta amb la qual van fer adquirir els tiquets. Per a les entrades comprades a taquilles, es podran passar a recollir els diners també a partir del 28 de febrer, de dimarts a diumenge de 18 a 21 h i de dimarts a dissabte, d'11h a 13 h.

Les entrades per a l'espectacle "La neta del Sr. Linh" de Philippe Claudel, dirigida per Guy Cassier i protagonitzada per l'actor Lluís Homar es poden comprar a la web del Kursaal o a les taquilles. El preu és de 22 euros (20 per als majors de 65 anys i amb Carnet Galliner) i de 6 euros per a menors de 25 anys.

Dalt de l'escenari, Homar, com ja va fer a "Terra Baixa", interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... en aquesta faula sobre l'exili, la soledat i la recerca de la identitat. La darrera visita de Lluís Homar al Kursaal de Manresa va ser amb l'obra Cyrano, dirigida per Pau Miró, el març del 2018.