Netflix ha anunciat una de les seves darreres produccions, la pel·lícula "Xtremo", que va rodar diferents seqüències a Manresa el passat novembre amb la col·laboració de Xàldiga, i que arribarà properament a la plataforma de streaming. La pel·lícula la protagonitzen l'actor especialista en arts marcials Teo García, Óscar Jaenada ("Loving Pablo", "Piratas del Caribe 4: En Mareas Misteriosas"), Óscar Casas ("Siempre Bruja", "Instinto") -un dels actors que va participar en la filmació a la capital del Bages-, Andrea Duro ("Velvet Colección", "La catedral del mar"), Sergio Peris-Mencheta ("Rambo: Last Blood", "La catedral del mar", "Isabel") i Alberto Jo Lee, entre d'altres i la dirigeix Daniel Benmayor, que suma la col·laboració especial dels actors guanyadors d'un i tres Goya, respectivament, Luis Zahera i Juan Diego. La producció d'aquest thriller d'acció escrit por Iván Ledesma, i basat en una història de Teo García i Genaro Rodríguez, va acabar el rodatge el passat desembre després de set setmanes en diferents localitzacions de la província barcelonina. A Manresa, "Xtremo" va fer reviure un correfoc a la baixada de la Seu, el novembre.

En paraules del director Daniel Benmayor, "Xtremo" transporta a Barcelona un gènero poc explotat aquí: "una pel·lícula d'acció sense descans, amb un elenc espectacular que reuneix actors de renom internacional amb nous talents, i un equip tècnic d'alt nivell que aporta un nou estil al nostre cinema. De la mateixa manera que es va crear un segell de terror espanyol, amb "Xtremo" tenim l'oportunitat de crear un segell d'acció espanyol".

"Xtremo" és la primera producció de Showrunner Films, productora fundada per Vicente Canales i Julieta Videla.

L'argument

Dos anys després que el seu germà Lucero traís la família matant el seu pare i fill i deixant-lo pràcticament mort, Max té a punt la seva venjança. El seu pla, curosament pensat, s'avança quan els homes de Lucero maten sense pietat la família de Leo, el seu protegit, un noi adolescent. Sense res a perdre, Max s'enfronta d'un en un als sicaris fins arribar al final.