L'autor manresà Cesc Martínez presentarà aquest dissabte, 1 de febrer, a les 12 h del migdia, la seva segona novel·la, Traça un perímetre (Anagrama), en un vermut-tertúlia que tindrà lloc al Torrent Cafè & Tapes (Baixada dels Drets, 3), de Manresa. L'acte comptarà amb la presència d'Antoni Daura, de Llibres Parcir,

Traça un perímetre consta de quatre històries amb vincles entre elles que tracten sobre la necessitat que tenim les persones de buscar el nostre lloc al món. Uns adolescents d'extrarradi, uns afganesos que busquen refugi a Europa, una artista que cerca els seus límits, ... els personatges amb els que Martínez omple la novel·la realitzen un viatge físic i, sobretot, interior a la recerca dels seus límits.

L'escriptor bagenc no publicava des del 2011, quan La Magrana li va editar el seu debut novel·lístic, Opi i sardines. En aquesta ocasió, Cesc Martínez compta amb l'aval d'un segell de gran prestigi com és Anagrama, que fa uns anys va iniciar una col·lecció de narrativa en català.