31 de gener de 2020
31.01.2020

El Kursaal de Manresa arribarà aquest cap de setmana al milió d'espectadors

Durant les tres funcions de "La Rambla de les Floristes" del TNC visitarà el Kursaal l'espectador 1 milió, una fita que es celebrarà tot fent un homenatge al públic

31.01.2020 | 17:01
El públic celebrarà l'espectador 1 milió

Un milió d'espectadors. Aquesta és la xifra a la qual s'ha arribat en pràcticament els 13 anys que fa que es va inaugurar el teatre Kursaal de Manresa. Un milió d'espectadors són els que han passat pels espectacles de la programació d'arts escèniques que organitza l'associació cultural El Galliner als espais gestionats per Manresana d'Equipaments Escènics.

Una fita que aquest cap de setmana, coincidint amb la representació en 3 funcions de la producció del Teatre Nacional de Catalunya "La Rambla de les Floristes", tot l'equip del Kursaal compartirà amb el públic, sense la implicació del qual èxits com aquest no serien possibles.

L'espectador 1 milió arriba poc després de conèixer que l'any 2019 la programació escènica municipal de Manresa va aconseguir sobrepassar els 90.000 espectadors anuals, amb 171 espectacles i 235 funcions, rècord absolut en la trajectòria de l'equipament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.