Una nova llibreria. Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, Masquefa acollirà la inauguració de la nova llibreria i espai de cultura "La Moral" amb la presentació del nou llibre de l'escriptor Màrius Serra, "Jugar-s'hi la vida"

Al capdavant de la nova llibreria hi ha Lenny Abreu i Elena Fàbregas,que agafen el relleu d'un dels establiments històrics de Masquefa, la Llibreria Moral, que fins a final d'any va regentarTeresa Munné. La Moral, a més de seguir sent el referent de la premsa a Masquefa, acollirà xerrades, presentacions de llibres, tallers i activitats culturals. En paraules de les dues responsables, la llibreria vol ser "un espai de cultura viu i obert a tota la ciutadania amb l'objectiu d'esdevenir un agent generador de noves experiències i vivències culturals compartides".

En la presentació de dissabte, Màrius Serra proposarà un joc conjuntament amb el personatge principal del seu llibre, Oriol Comas. Tots els presents hauran de resoldre un crim i també algunes incògnites presents a la nova obra.

La Moral està situada al centre de Masquefa, al carrer Crehueta, 22 i el seu telèfon de contacte és el 93 7726754. També podeu seguir la seva actualitat a les xarxes socials. A facebook: La Moral Llibreria, Art & Cultura. A Instagram: lamoral_llibreria.