El rodatge de la segona temporada de la sèrie de Netflix Hache torna a Manresa aquest dilluns, 17 de febrer, i dilluns 24 a l'entorn de l'antiga fàbrica de l'Anònima, centre d'operacions de la productora, Weekend Studio. La filmació es realitzarà a l'interior i a l'exterior de l'edifici i, per tant, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer de la Dama i el carrer Llussà.

Com informava ahir l'Ajuntament de Manresa, els dos propers dilluns es prohibirà l'estacionament del carrer Llussà i del solar dret del carrer Dama, tots dos vials regulats en zona blava. Es mantindrà l'estacionament del solar esquerre regulat en zona mixta (zona verda més zona blava). Es faran talls de trànsit puntuals al carrer de Puigterrà de Dalt i Flors de Maig per a l'accés i sortida de vehicles de la productora.

Hache és una sèrie situada en la Barcelona dels anys seixanta just quan el tràfic d'heroïna es troba en el seu punt més àlgid. Protagonitzada per Adriana Ugarte i creada i escrita per Verónica Fernández, està inspirada en fets reals. La història d'aquesta segona temporada segueix el recorregut d'Helena Olalla (Hache, personatge que interpreta Ugarte) com a hereva al capdavant de l'organització criminal de tràfic d'heroïna que liderava Malpica (Javier Rey) en la primera temporada. L'estrena dels nous capítols és prevista per a aquest any.

Hache va tornar a Manresa per rodar les primeres escenes de la segona temporada a la capital del Bages el 14 de gener passat i ho va fer amb un casament a l'interior de l'església del Carme.