Si el primer dia de rodatge de la segona temporada de "Hache començava amb un casament a l'església del Carme (el 14 de gener), el segon, avui, ha tingut com a epicentre l'Anònima.

L'antiga fàbrica ja va ser durant primera temporada el centre d'operacions de l'equip artístic i tècnic i va convertir un dels seus espais en el gimnàs d'Arístides, l'ex-boxejador que treballava per Malpica (Javier Rey) i que interpreta Marc Martínez. Avui, el català ha estat un dels actors que han participat del rodatge a la capital del Bages, al costat d'Adrian Grösser, conegut per interpretar el paper de Marc Vilaseca a la sèrie "Merlí".

La filmació s'ha desenvolupat a l'interior i entorn del recinte fabril. Fins a Manresa s'ha desplaçat un equip format per una vuitantena de persones, entre personal tècnic, artístic i extres. La direcció del rodatge l'ha portat Fernando Trullols que, amb Jorge Torregrossa, es reparteixen la filmació d'aquesta producció de Weekend Studio per a la plataforma Netflix.

La setmana que ve l'equip tornarà a Manresa per continuar el rodatge dels sis capítols que situen la protagonista (Adriana Ugarte) com a hereva de l'organització criminal que liderava Malpica.