Sis propostes escèniques i musicals omplen la programació dels Batecs Culturals d'enguany, que se celebraran a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona en dues tandes. La primera tindrà lloc entre març i maig, i la segona d'octubre a desembre. Els organitzadors han dissenyat un repertori d'actuacions per a tots els públics, amb música, animació infantil, dansa i monòlegs.

El cicle s'iniciarà el dissabte 21 de març amb la Balkan Paradise Orchestra, una de les formacions més reconegudes al país en el terreny de la fanfàrria, en el seu cas amb una clara preferència pels sons i l'herència balcàniques. El grup està integrat per onze instrumentistes de vent i percussió i ofereix al públic un repertori de músiques d'arreu del món.

Petits i grans podran compartir el concert que protagonitzarà El Pot Petit, un autèntic èxit entre el públic infantil que l'any passat va realitzar fins a 190 concerts. La cloenda de la programació de primavera anirà a càrrec del duet cardoní que integren el ballarí Víctor González i la pianista Francina Ribas. Aquest muntatge de dansa estrenarà la Sala Les Voltes de l'Auditori com a espai escènic.

Després de les vacances, es podrà escoltar Obeses, la banda que lidera Arnau Tordera; i abans de Nadal a la Unió Musical del Bages. Entremig, el monologuista David Guapo presentarà a Cardona el xou humorístic #quenonosfrunjanlafiesta 2.

La programació

Dissabte, 21 de març. 21 h. Concert de la Balkan Paradise Orchestra (vent i percussió). Entrades: 20 euros (18 euros anticipades).

Dissabte, 18 d'abril. 18 h. Concert d'El Pot Petit (animació infantil. Entrades: 12 euros.

Divendres, 22 de maig. 21 h. Espectacle de dansa de petit format a la Sala Les Voltes, amb el ballarí Víctor González i la pianista Francina Ribas. Entrades: 10 euros.

Dissabte, 3 d'octubre. 21 h. Concert d'Obeses. Entrades: 20 euros (18 euros anticipades).

Divendres, 20 de novembre. 21 h. Monòleg #quenonosfrunjanlafiesta 2, de David Guapo. Entrades: 20 euros (18 euros anticipades).

Diumenge, 13 de desembre. 18 h. Concert de Nadal de la Unió Musical del Bages. Entrades: 12 euros.

Venda d'entrades: a la pàgina web cardonaturisme.cat i a l'Oficina de Turisme (de dilluns a diumenge, de 10 a 14 h; divendres i dissabte, també de 16 a 19 h). El mateix dia de l'espectacle, es podran comprar a taquilles des d'una hora abans de l'inici de la funció si encara n'hi ha de disponibles.