?Des de Sophie Tucker, passant per Nancy Sinatra fins a Billie Eilish. A la discjòquey Natàlia Lloreta (Talladell, 1979) li agrada repassar la història de la música a través de les dones intèrprets i compositores, que sovint han quedat a l'ombra en els llibres d'història. Lloreta es dedica al món de la comunicació, però una de les seves aficions és punxar música als locals. Destaca que les sessions de música són una oportunitat per rescatar els noms de les dones que resten injustament oblidades.

Quan es posa al davant del públic, li agrada recordar la història de la cantant, comediant i actriu Sophie Tucker. «Era una artista que no encaixava en els cànons de bellesa de principis de segle XX. Aleshores van decidir convertir-la en una comediant pintant-la de negre durant les seves actuacions», explica.

Lloreta recorda que la història de la música s'ha de mirar en global, tenint en compte les compositores i els compositors, «sinó es perden detalls imprescindibles». Destaca que algunes d'elles van ser autèntiques pioneres de la lluita feminista i s'han de reivindicar.