La Sala Els Carlins de Manresa serà l'escenari, aquest divendres, del tercer concert del Circuit MAM, amb l'aposta més forta del cicle, organitzat conjuntament amb Vermell Jazz. Es tracta del trio M. A. P., acrònim de tres dels músics més actius i reconeguts del panorama jazzístic estatal: Marco Mezquida (piano), Ernesto Aurignac (saxo alt) i Ramon Prats (bateria), que portaran a la capital del Bages el seu albut de debut de títol homònim. MAP (2016) remet a un lloc i un temps imaginari i és una síntesi regeneradora de músiques i estils populars, acadèmics i lliures, una confluència de la musicalitat de Mezquida, la passió i visceralitat de Aurignac i la fantasia estructurada de Prats. Un dels projectes més aclamats des del seu naixement el 2015, amb un directe poderós i sorprenent. El concert començarà a les 20.30 h

El concert anirà precedit del ja conegut aperitiu artístic del MAM, amb l'actuació del manresà Màgic Pol, que ens oferirà un petit tast del seu espectacle de màgia.

Tot plegat anirà maridat amb els vins dels cellers Can Serra dels Exibis, Collbaix el Molí, Fargas-Fargas i Sanmartí. Aquesta vegada, els assistents podran degustar montaditos dissenyats i el·laborats per el xef Diego Alías del prestigiós restaurant de Josa del Cadí, Ca l'Amador.

Abans del concert, l'organitzacio del MAM ofereix als músics interessats una conversa i masterclass amb els músics de M.A.P., a la mateixa Sala Els Carlins. El preu serà de 10 € i es farà a les 18 h. Les inscripcions es poden fer pel facebook o instagram del MAM i també per mail a circuitmam@gmail.com.

En finalitzar el concert, el públic assistent rebrà una postal de record de la mà dels artistes plàstics Susana Ayala i Deko.

Les portes obriran a les 20 h i les entrades son a la venta a un preu únic de 15 € a mam.cat i a les taquilles o a la web del Kursaal