L'editorial Sentir, especialitzada en psicologia, ha publicat l'obra digital "Rosa contra el virus. Conte per explicar el Coronavirus i altres virus possibles" de Mercè Bermejo, directora de Sentir, amb col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. L'obra va dirigida a nens i nenes entre 4 i 10 anys i té com a objectiu explicar als més petits, acompanyats dels pares, de la forma més senzilla i clara, què és un virus i ajudar-lo a gestionar les seves emocions. Al final del conte, hi ha un apartat de recomanacions per adults adaptades als nens que l'editorial espera que "sigui d'ajuda tant per els més petits com també per a les famílies, professionals i a tothom que li pugui ser d'utilitat". El conte és gratuït, i es pot descarregar al web de Sentir.

El llibre "Rosa contra el virus. Conte per explicar el Coronavirus i altres virus possibles" dona una gran importància a la prevenció de la malaltia a través de mesures d'higiene i reduint situacions d'alarma que afecten als menors.

La versió castellana publicada divendres, ha arribat ja a més de 100.000 persones i ja els han demanat la traducció a l'anglès, l'italià i el polonès.