El festival Canet Rock ha engegat una campanya amb la participació de diversos artistes per tal de conscienciar els joves perquè es quedin a casa per evitar el contagi de coronavirus.

Des d'ahir el festival comparteix a través de les xarxes socials vídeos i missatges de cantants i grups de música explicant perquè és important respectar el confinament, agrupats sota l'etiqueta #quedemnosacasa, a banda de fer suggeriments culturals. "Són dies difícils i ara l'important és preservar la salut de tothom; la millor manera de cuidar-nos entre tots és cuidar-se a un mateix", expliquen en un comunicat, on remarquen que el Canet Rock està "compromès" en la lluita contra el coronavirus. El festival, que s'ha de celebrar el 4 de juliol, té les entrades exhaurides

El primer vídeo és del membre de Gossos, el manresà Oriol Ferrer que, juntament amb una de les seves filles, ha versionat la cançó "Corren" de la banda bagenca amb una lletra referent a la nova campanya on demanen que no se surti al carrer.