La programació del cicle #LliureAlSofà, amb el qual el Teatre Lliure emet alguns dels seus darrers grans èxits a través del seu canal de Youtube, proposa revisitar el muntatge Jane Eyre: una autobiografia del dijous 26 al diumenge 29 de març. Dirigit per Carme Portacelli, i protagonitzat per Ariadna Gil, compta amb la bagenca Magda Puig en el repartiment.

L'adaptació feta per Anna Maria Ricart del clàssic literari de Charlotte Brönte -publicat el 1847- va exhaurir localitats el febrer del 2017 i va repetir èxit dos anys després quan es va reposar. Gil va obtenir el Premi Butaca a la Millor Actriu protagonista, i Abel Folk es va endur el guardó de Millor Actor de repartiment. Jordi Collet, Gabriela Flores, Pepa López i Joan Negrié completen el repartiment d'un espectacle en el qual Puig interpreta set petits papers.

El cicle #LliureAlSofà va néixer fa uns dies en el marc del projecte #TheShowMustGoOn a través del qual el Lliure vol proporcionar continguts a la ciutadania en aquest feixuc període de confinament. La setmana passada, va emetre Hamlet i Renard o el Llibre de les bèsties, que van tenir 10.649 i 2.237 visualitzacions, respectivament, al canal de Youtube de l'equipament barceloní.

Les emissions de Jane Eyre tindran lloc de dijous a dissabte, a les 20 h; i diumenge, a les 18 h. Els horaris són els mateixos que segueix el teatre quan està obert, l'accés al canal de Youtube és gratuït i l'espectacle és en català subtitulat en castellà.

Una altra iniciativa del Teatre Lliure és la publicació, en el seu compte de twitter, dels textos de les peces breus de l'espectacle Clàssics desgenerats: aquesta setmana, sortiran L'última pàgina, de Marila Samper (a partir del Macbeth de Shakespeare), el dimarts 24 de març; Kill Agammèmnom, de Carla Rovira (a partir de l'Electra de Sòfocles), el dijous 26; i Lisístrata, de Lali Álvarez (a partir de la peça homònima d'Aristòfanes), el dissabte 28.

L'activitat #15dies15anècdotes s'allarga fins al diumenge 12 d'abril a causa de l'allargament de l'estat d'alarma i, per tant, del confinament. El Lliure publica en el seu compte d'Instagram una fotografia d'un dels seus espectacles més emblemàtics i una anècdota que hi està relacionada.