31 de març de 2020
31.03.2020
Regió7

Editors i distribuïdors defensen el dret a comprar diaris i revistes

El sector demana a les forces de seguretat que permetin l'obertura de punts de venda de premsa

31.03.2020 | 00:06
Els editors i distribuïdors agraeixen a tots els quiosquers, papereries i punts de venda de diaris i revistes que continuïn oberts al públic

L'Associació dels Mitjans d'Informació (AMI), l'Associació de Revistes d'Informació (ARI), la Federació d'Associacions Nacionals de Distribuïdors d'Edicions (FANDE) i la Comissió Nacional de Venedors de Premsa van recordar ahir que els quioscos estan autoritzats pel Reial decret llei (RDL) 10/2020, de 29 de març, a vendre diaris i revistes.

Aquesta reacció es produeix després de comprovar que en alguns municipis d'Espanya les forces de seguretat han comunicat als ciutadans que no està autoritzada la sortida del domicili per adquirir la premsa, una cosa que sí que recull la nova regulació.

Distribuïdors i editors sol·liciten que es dicti de manera urgent la instrucció pertinent als Agents del Cos de Policia perquè, en compliment de la normativa vigent, permetin l'obertura dels establiments de venda de diaris i revistes, així com la lliure circulació de les persones per les vies o espais d'ús públic per a adquirir els béns que es venen en aquests establiments. De la mateixa manera, ha de permetre's la circulació per a poder lliurar diaris i revistes als ciutadans que desitgin rebre'ls en els seus domicilis. Els editors i distribuïdors agraeixen a tots els quiosquers, papereries i punts de venda de diaris i revistes que continuïn oberts al públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.