La Coral Cardonina, que diàriament emet un concert del seu arxiu històric des de la seva pàgina de Facebook, amb el títol Que la música ens acompanyi!, ha decidit programar un cicle de música sacra a partir d'avui, 6 d'abril. L'entitat publicarà, cada dia, un concert de música religiosa des de la mateixa xarxa, extret del seu repertori històric. La sèrie culminarà amb el cant de l' Al·leluia i les caramelles de la nit de la vetlla pasqual. El calendari és:

? Avui. Concert de música religiosa. Església de Sant Miquel de Cardona, 1991. Programa: Motets, polifonia sacra i espirituals negres. Formació: Coral Cardonina. Direcció: Josep M. Casafont. Orgue: Joan Ballarà.

? Dimarts, 7 d'abril. La Passió. Església del convent de les caputxines de Manresa, 2018. Programa: polifonia sacra i espirituals negres; textos i imatges sobre la Passió de Jesucrist. Formació: Coral Cardonina. Direcció: Ovidi Cobacho Closa. Orgue: Francina Ribas.

? Dimecres, 8 abril. Ave Maria. Església de Sant Miquel de Cardona, 2015. Programa: música clàssica mariana. Intèrprets: Coral Cardonina, Escolania de Sant Miquel, Ensemble de la Banda de Cardona, Ana Belén Ayala (soprano). Direcció: Ovidi Cobacho Closa. Orgue i piano: Francina Ribas.

? Dijous, 9 d'abril: Amore et dolore. Figuracions musicals de la passió amorosa. Església de Sant Miquel de Cardona, 2019. Programa: polifonia sacra i profana dels segles XV-XX. Intèrprets: Coral Cardonina, Víctor González (dansa). Direcció: Ovidi Cobacho Closa. Orgue i piano: Francina Ribas.

? Divendres, 10 d'abril: Rèquiem. Església de Sant Miquel de Cardona, 2016. Programa: Rèquiem KV 626 de W. A. Mozart. Intèrprets: Orquestra i Cor Unesco Barcelona; Maria Mateu (soprano), Laura Vila (mezzosoprano), Beñat Egiarte (tenor), Pau Bordas (baix). Direcció: Gonçal Comellas.

? Dissabte, 11 d'abril: Surrexit. Església de Sant Miquel de Cardona, 2019. Programa: Cant de l' Al·leluia i caramelles de la Vetlla Pasqual. Intèrprets: Coral Cardonina. Direcció: Ovidi Cobacho.

Les emissions de concerts digitalitzats o enregistrats pel Cinema Amateur Cardoní que emet la coral per Facebook han estat visualitzades fins ara per més de 4.000 usuaris en les 17 primeres sessions. Aquesta xifra podria augmentar perquè les filmacions estan penjades a YouTube i són de lliure accés. A més d'alguns concerts històrics de la Coral Cardonina des del 1958, s'han pogut escoltar també cors locals, catalans i internacionals.