La Mostra de teatre infantil i juvenil que hauria d'haver complert la 31a edició a final de març a Igualada es va suspendre per la pandèmia. Aleshores, l'organització va proposar a petits i grans veure a través del seu canal de Youtube alguns dels espectacles previstos, i el projecte La Mostra a casa va registrar més de 36.000 visualitzacions del 27 al 29 de març.

Els espectadors van tenir a la seva disposició 43 vídeos amb algunes de les propostes que s'havien de representar a Igualada. Durant el cap de setmana del 27 al 29 de març, coincidint amb les dates del certamen, es van comptar 28.097 visualitzacions (dispositius connectats), xifra que va pujar fins a 36.247 durant els dies posteriors, ja que els continguts van estar oberts fins al 5 d'abril.

El dia de més activitat va ser el 28 de març, amb 12.205 visualitzacions, i els vídeos més sol·licitats van ser el clip promocional, el resum de l'espectacle Geometria, de Roseland Musical, que havia d'inaugurar el certamen, Musicals pels més menuts, de Concerts pels més menuts, i Bloop!, de la Cia. Pep Bou. La Mostra a casa va oferir 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 tràilers o entrevistes. La programació en temps real va fer possible que companyies i espectadors interactuessin a través del xat de Youtube. També es poden llegir comentaris a #LaMostraACasa, a les xarxes socials.