Fer fotos de la muntanya de Montserrat per ajuntar-les i compartir-les a les xarxes socials. Aquesta és la nova iniciativa que proposa la plataforma El Bages oberta a totes aquelles persones que des de casa seva vegin el massís bagenc. Amb tot el material recopil·lat fins aquest dissabte, 25 d'abril, es farà un vídeo que veurà la llum dos dies després, el dilluns 27 d'abril, dia de la mare de Déu de Montserrat. Es podrà trobar etiquetat amb el hastag #CompartimMontserrat.

En total són 96 les entitats que formen la plataforma El Bages és un clam, que fins ara havia convocat la ciutadania a cantar des dels balcons. Ara, aposta per la fotografia. En un comunicat, la plataforma explica que el seu objectiu és "fer més suportable el confinament amb petites dosis lúdico-socials" a la vegada que es pren consciència que "com a entitats i organitzacions de diversa índole formem part d'una comunitat, el Bages".

Per participar, cal enviar les fotos a elbagesesunclam@gmail.com indicant des de quina població del Bages o barri de Manresa estan fetes. Hi ha temps fins el dissabte 25 al migdia. També proposem escriure en el mateix correu una paraula que suggereixi el massís de Montserrat en el moment de fer la fotografia.