26 de abril de 2020
26.04.2020
Regió7

«Paperllull», la nova revista digital cultural de l'Institut Ramon Llull

La publicació serà setmanal i estarà editada pel periodista Esteve Plantada

26.04.2020 | 19:45
«Paperllull», la nova revista digital cultural de l'Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull ha impulsat la revista digital cultural 'Paperllull', una nova publicació setmanal i amb contingut específic sobre totes les disciplines que treballa aquest organisme. La revista, que dirigirà el periodista cultural Esteve Plantada, tindrà articles, reportatges i entrevistes sobre tendències, autors i obres singulars de la cultura catalana, escrits per periodistes, autors, crítics, assagistes, especialistes i programadors, entre altres agents culturals. A través d'un comunicat, la directora del Llull, Iolanda Batallé, ha explicat que volen "donar veu a teòrics, però també a la gent que fa possible que passin les coses" perquè creuen que "conèixer aquestes persones i la seva tasca és molt important".

Els articulistes de 'Paperllull' seran gent de totes les edats, gèneres i disciplines. "És part de la nostra feina donar difusió a veus consagrades, però també a d'altres que comencen i que és interessant que es coneguin aquí i, especialment, a fora", destaca Batallé. A més, la nova publicació també tindrà cura en repartir joc als diferents dominis lingüístics.

Tots els articles s'aplegaran en una revista trimestral, que tindrà una visibilització en format web (a través d'un recull dels enllaços publicats) i una altra en format PDF, com a revista i disponible per a descàrrega en línia des del mateix web. Cada article serà publicat simultàniament en català, anglès i castellà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.