Els joves que estiguin interessats en prendre part en els tallers de teatre d'estiu de la Sala Els Carlins de Manresa es poden preinscriure, fins al 15 de maig, a la pàgina web www.elscarlins.cat i a les xarxes socials de l'entitat, @salaelscarlins (Facebook i Instagram). També es pot demanar informació al correu electrònic elscarlins@elscarlins.cat. Tal i com expliquen els organitzadors, la preinscripció «permet tenir un 10 per cent de descompte sobre la inscripció final, que es farà a posteriori adaptant-se així a les possibles afectacions de la crisi sanitària».

Una de les novetats de l'edició d'enguany dels tallers estiuencs per a joves, que tenen tres dècades de trajectòria, és la durada, que passa de les 4 setmanes habituals a 6. La iniciativa de caràcter lúdic i educativa està pensada per a nois i noies d'entre 12 i 17 anys, i abarca diverses temàtiques de l'escena i la interpretació, des de les sèries al teatre musical.

Cada taller té una setmana de durada i és independent de la resta. La programació és la següent: teatre musical (29 de juny-3 de juliol i 6-10 de juliol), sèries (13-17 de juliol i 3-7 d'agost), monòlegs i escenes teatrals (20-24 de juliol) i teatre i cinema (27-31 de juliol).

Els horaris són sempre de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, amb una mostra setmanal els divendres a les 13 h. Tota l'activitat se celebra a la Sala Carlins (c. Sabateria, 3-5), i els tallers estan dirigits per Ada Andrés.