Els músics Maria Alba Sabata i José Ramón Tarrio 'Ramontxu', integrants de l'Acordies Duet Solsona, són els responsables de la música i la lletra de la cançó Confinats, fot el camp coronavirus, que interpreten una quinzena de grups i solistes d'orquestres catalanes i es pot veure a Youtube. El músic Pep Marquès ha col·laborat en l'elaboració del tema, sobretot pel que fa a la composició de la lletra.

Amb aquesta cançó en clau d'humor, composta amb la voluntat de ser alegre i ballable, els autors exposen la situació que s'està vivint a casa nostra per culpa de la pandèmia. Sabata i Tarrio confien que serà una de les cançons de l'estiu a Catalunya i que es podrà escoltar en els balls populars quan es pugui reprendre l'activitat.

La interpretació de la peça va a càrrec d'Agustí i els seus teclats, Banda Sonora, Belén, Duet d'Ambient, Duet Xanadú, Joan Altarriba, Josep M. d'Avinyó, Jordi Bruch, Jordi Caselles, Margarita Torner, Pep Marqués, Teresa Subirà, Vives Veus i l'Acordies Duet solsoní. Catorze artistes i formacions musicals procedents de les comarques del Solsonès, Osona, Bages, Lluçanès, Garraf, Segarra, Anoia, Cerdanya, Pallars Sobirà i Alt Empordà.

El treball d'elaboració del vídeo ha estat possible amb la col·laboració de tots els implicats, que han fet les seves aportacions musicals i visuals per aconseguir donar visibilitat a un projecte que neix amb la voluntat de reivindicar el treball de les orquestres de ball.

El tema recorda que «Ara, els ocells se senten més i el silenci és molt més fort» i crida ben alt «Fot el camp, coronavirus, que ja en tenim prou».