El dissabte 2 de maig, a les 19 h, es penjarà al canal de Youtube de la cantant Karol Green el vídeoclip musical del projecte In This Together Choir, impulsat per l'artista i que va recollir aportacions de 388 intèrprets de 21 països. Green va fer una crida a tothom qui ho volgués a enregistrar-se cantant el tema In This Together, de la sèrie documental Our Planet, de Netflix. La convocatòria va tenir una gran resposta i, des de fa dues setmanes, l'equip que acompanya Green ha estat mesclant totes les veus per fer-ne un cor virtual.

El videoclip editat per Mireia Valentí, que té l'acompanyament musical de Dani Campos (piano), Ana Carla Maza (violoncel) i Aleix Tobias (percussió), evoca en imatges el missatge de la cançó, que va compondre Steven Price i va cantar Ellie Goulding per a la sèrie. La peça In This Together fa un cant a l'estima pel medi natural i els animals i és, alhora, un clam d'esperança en un futur millor.

La mescla de les 388 interpretacions -se n'hi van afegir deu més a darrera hora- ha anat a càrrec de Josué Pascal i un equip de voluntaris que ha donat un cop de mà en l'edició de les veus. Tot el projecte té un caire altruista. Per aquest motiu, els organitzadors manifesten «la nostra més sincera gratitud a totes les persones que s'hi hi han implicat» i, també, «l'alegria perquè la idea hagi estat tan ben rebuda i hagi assolit una participació altíssima que ha sobrepassat les previsions amb escreix».

L'ànima del projecte ha estat la cantant Karol Green, una artista catalana d'arrels sudafricanes que va viure durant la seva adolescència a Sant Fruitós de Bages, localitat a la que se sent molt vinculada. A més de tenir la seva carrera com a cantant, també és directora de dues formacions corals, Barcelona Soul Choir i Gospelians de Girona.