Avui s'ha fet el llançament de la campanya #BagesSenseMordassa, que tindrà com a acte principal l'actuació de Xavi Sarrià en streaming solidari aquest divendres 15 de maig a les 19 h.

L'objectiu de la campanya i de l'streaming solidari és fer front comunicatiu i econòmic a la multa de 20.000€ imposada a la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages (PAHC Bages) durant una acció per aturar un desnonament i en aplicació de la llei mordassa. El preu de l'entrada és de 3€ i només són disponibles a través de la plataforma d'entrades cooperativa, solidària i sense ànim de lucre TickEtic.

El concert solidari estava programat originalment per aquest mateix divendres 15 de maig a les 22 h a la Sala Stroika de Manresa amb un molt bon ritme de venda d'entrades. Davant la situació actual d'emergència sanitària s'ha decidit no cancel·lar l'actuació i reorientar-la al format d'streaming solidari tot obrint un nou canal d'entrades solidàries. Les entrades venudes pel concert original donen accés als titulars al nou format de concert i també és disponible el reintegrament de la compra.

Com expliquen els promotors, "creiem que en moments com aquest la solidaritat és la nostra millor arma i cal fer front comú, cadascú des de la nostra trinxera compromesa, en la lluita contra l'escalada de retallada de drets que vivíem a l'època preCOVID-19 i que sembla que patirem amb més feredat si cap en el futur pròxim".