16 de maig de 2020
16.05.2020
Regió7

El festival DocsBarcelona torna a Manresa, aquest cop des de casa, a partir de dimarts

15.05.2020 | 23:48
El festival DocsBarcelona torna a Manresa, aquest cop des de casa, a partir de dimarts

El 23è festival DocsBarcelona està a punt de començar, enguany en una extraordinària versió online, i de la qual Manresa, que en els darrers 3 anys ha acollit el Docs a Prop, també se'n beneficiarà. Per gaudir de les pel·lícules del festival des de la comoditat de casa, cadascuna de la dotzena de ciutats de la Xarxa del DocsBarcelona a Prop ofereix codis per visionar l'edició 2020 del DocsBarcelona que es celebrarà del 19 al 31 de maig.

Cada codi permetrà accedir a un visionat gratuït apte per a qualsevol de les pel·lícules entre tota la programació del festival, i que es podran visionar a través de la Plataforma Filmin. Les peticions de codis es poden fer a comunicació@mees.cat abans del dilluns vinent, 18 de maig. Les places, que són limitades, s'adjudicaran per ordre cronològic de les peticions.

Les persones que siguin subscriptores a Filmin no necessiten codis i podran veure tota la programació del Docs lliurement. El film inaugural  Letters from Masanija es podrà veure en obert a TV3 el dia 19 de maig a les 22 h i també estarà disponible a Filmin des del mateix dia 19 a les 22 h i durant 24 hores

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.