La cantautora santpedorenca Anaïs Vila, que havia d'obrir aquest divendres el cicle de concerts O(live)ra, l'ha hagut de cancel·lar per motius familiars. Vila formava part d'un cartell de luxe amb noms com Clara Peya, Guillem Roma o Magalí Sare en una proposta de directes per streaming i de pagament que organitzen conjuntament l'Olivera Estudi, la productora audiovisual l'Upuntvuit i la plataforma Tickètic.

Vila va publicar el seu últim disc "Contradiccions" (Temps Record, 2020) aquest gener i la pandèmia de la Covid-19 i el confinament van frenar els concerts de presentació del seu tercer àlbum. La cantautora comunicarà si és possible una nova data per al concert.

La nova proposta de concerts online que organitzen l'estudi de producció musical Olivera i la productora audiovisual l'Upuntvuit, amb la complicitat de Tickètic, neix amb la idea de recuperar l'experiència del concert, però adaptant-se a la situació actual. "Volem que les músics surtin de casa amb els instruments per anar de bolo, i que només s'hagin de preocupar de fer un concertàs, volem que la música torni a generar ingressos per a les treballadores del sector cultural i així contribuïr a dignificar-la", defineixen les organitzadores.

Aquesta nova proposta de música online busca poder tornar a oferir concerts amb la màxima intensitat i qualitat, amb un entorn sonor de disc i un muntatge multicàmera en directe.

El cicle O(live)ra havia de començar aquest divendres 22 de maig amb l'actuació de Vila en solitari. Les entrades per al cicle es poden adquirir a la web